WENGED GRAB HOOK

Baja paduan palsu, panas diobati

Gunakake nganggo jaringan transportasi G70

Seng kuning dilapisi

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

Kelas 70 WINGED GRAB HOOK

Baja paduan palsu, panas diobati

Gunakake nganggo jaringan transportasi G70

Seng kuning dilapisi

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

           ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

Nominal Ukuran mm

Kekuwatan Mecah minimal kN

Kapasitas Lashing (LC) Kg

6

44.1

2.300

8

73.6

3.800

10

118

6.000

13

176

9.000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan