CHAIN ​​WELDLESS

  • PLASTIC CHAIN

    CHAIN ​​PLASTIK

    UKURAN UKURAN ING Jero WENGAN LUAR mm mm mm 6 25 20 6 41 20 8 39 27 8 50 26
  • DIN5686 KNOTTED CHAIN

    DIN5686 CHAIN ​​KOTAK

    Rantai sarana las otomatis tujuan umum

    Umume digunakake kanggo nggantungake perlengkapan cahya, ayunan teras, papan dolanan, peralatan gym, rantai kewan, aplikasi pertanian lan manufaktur

    Bahan: baja karbon rendah

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, celup panas galvanis panas, finish poliated

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • NACM STANDARD DOUBLE LOOP CHAIN

    NACM STANDAR GANDA GANDA GANTI

    Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

    Rantai sarana las otomatis tujuan umum

    Umume digunakake kanggo nggantungake perlengkapan cahya, ayunan teras, papan dolanan, peralatan gym, rantai kewan, aplikasi pertanian lan manufaktur

    Bahan: baja karbon rendah

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, celup panas galvanis panas, finish poliated

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • DECORATOR CHAIN

    GANTI DECORATOR

    Rantai hiasan kanggo tanduran, lampu, pot kembang sing digantung

    Entheng

    Rampung beda.

    Paket: Gulungan, clamshell, kothak

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • SASH CHAIN

    RANTAU SASH

    Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

    Digunakake kanggo sash jendhela sing digantung kaping pindho

    Bahan: baja karbon rendah

    seng dilapisi seng, Rampung tembaga dilapisi

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • SINGLE JACK CHAIN

    CHAIN ​​JACK SINGLE

    Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

    Digunakake kanggo sash jendhela sing digantung kaping pindho

    Rantai tugas ringan sing ora bisa digunakake kanthi umum kanggo nundha pot kembang, nggantungake lampu.

    Bahan: baja karbon rendah

    seng dilapisi seng, Rampung tembaga, Polycoated.

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU