GANTUNG TRANSPORT

  • CHAIN ANCHOR

    JANTUNGAN RANTING

    NACM2010 GRADE 43 BINDER CHAIN

    Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

    Nemokake revisi spesifikasi NACM paling anyar lan peraturan DOT

    Rantai kelas 43 nganggo pancing nyekel clevis ing saben pungkasan

    Embossed karo "RG43"

    Bukti wis dites

    Faktor desain 3: 1

    Rampung warna dhewe utawa plapisan seng

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • G43 BINDER CHAIN

    G43 BINDER CHAIN

    NACM2010 GRADE 43 BINDER CHAIN

    Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

    Nemokake revisi spesifikasi NACM paling anyar lan peraturan DOT

    Rantai kelas 43 nganggo pancing nyekel clevis ing saben pungkasan

    Embossed karo "RG43"

    Bukti wis dites

    Faktor desain 3: 1

    Rampung warna dhewe utawa plapisan seng

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • G70 BINDER CHAIN

    G70 BINDER CHAIN

    NACM2010 GRADE 70 BINDER CHAIN

    Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

    Nemokake revisi spesifikasi NACM paling anyar lan peraturan DOT

    Rantai kelas 70 nganggo pancing nyekel clevis ing saben pungkasan

    Embossed karo "RG70" lan kode traceability

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung berlapis seng kuning

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • ASTM SHORT LINK GRADE 43 BINDER CHAIN

    ASTM Short Link GRADE 43 BINDER CHAIN

    ASTM Short Link GRADE 43 BINDER CHAIN

    Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

    Nemokake revisi spesifikasi ASTM A413 paling anyar lan peraturan DOT

    Rantai kelas 43 nganggo pancing nyekel clevis ing saben pungkasan

    Embossed karo "RG43"

    Bukti wis dites

    Faktor desain 3: 1

    Rampung warna dhewe utawa plapisan seng

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • ASTM SHORT LINK GRADE 70 BINDER CHAIN

    ASTM SHORT LINK GRADE 70 BINDER CHAIN

    Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

    Nemokake revisi spesifikasi ASTM A413 paling anyar lan peraturan DOT

    Rantai kelas 70 nganggo pancing nyekel clevis ing saben pungkasan

    Embossed karo "RG70" lan kode traceability

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung berlapis seng kuning

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • AS4344 GRADE 70 CHAIN KIT WITH WINGED GRAB HOOKS EACH END

    AS4344 GRADE 70 CHAIN ​​KIT KANG GRABING WINGED TUNGGAL AKHIR

    Nemokake revisi paling anyar saka Australia Standar 4344

    Dirancang kanggo digunakake ing industri transportasi kanggo nahan kargo

    Rantai kelas 70 nganggo pancing nyekel clevis ing saben ujung

    Embossed with the digit 4344 ngiring dening rong digit pisanan kapasitas lashing rantai

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung berlapis seng kuning

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • G80 BINDER CHAIN

    G80 BINDER CHAIN

    NACM2010 GRADE 80 BINDER CHAIN

    Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

    Nemokake revisi spesifikasi NACM paling anyar lan peraturan DOT

    Rantai kelas 80 kanthi pancing nyekel clevis ing saben pungkasan

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Faktor desain 4: 1

    Rantai elektroforesis ireng kanthi kait kuning

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • NACM2010 GRADE 70 TRANSPORT CHAIN

    NACM2010 GRADE 70 TRANSPORT CHAIN

    NACM2010 GRADE 70 TRANSPORT CHAIN

    Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

    Nemokake revisi spesifikasi NACM paling anyar lan peraturan DOT

    Embossed karo "RG70" lan kode traceability

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung berlapis seng kuning

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • ASTM SHORT LINK GRADE 70 TRANSPORT CHAIN

    ASTM SHORT LINK GRADE 70 CHAIN ​​TRANSPORT

    Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

    Nemokake revisi spesifikasi ASTM A413 paling anyar lan peraturan DOT

    Embossed karo "RG70" lan kode traceability

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung berlapis seng kuning

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • AS4344 GRADE 70 TRANSPORT CHAIN

    AS4344 GRADE 70 TRANSPORT CHAIN

    AS4344 GRADE 70 TRANSPORT CHAIN

    Nemokake revisi paling anyar saka Australia Standar 4344

    Dirancang kanggo digunakake ing industri transportasi kanggo nahan kargo

    Embossed with the digit 4344 ngiring dening rong digit pisanan kapasitas lashing rantai

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung berlapis seng kuning

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU