RANGGA Waja RANGGA

  • DIN763 ( DIN5685C ) LONG LINK STAINLESS STEEL CHAIN

    DIN763 (DIN5685C) Link LONG STAINLESS STEEL CHAIN

    Umume digunakake kanggo aplikasi laut, industri, digunakake ing industri Kimia, ngolah panganan lan sawetara lingkungan ekstrem.

    Materi: AISI 304, AISI 316

    Bukti wis dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung polesan

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • DIN766 CALIBRATED STAINLESS STEEL CHAIN

    DIN766 RANTING Waja KALIBRAT

    Umume digunakake kanggo aplikasi laut, industri, digunakake ing industri Kimia, ngolah panganan lan sawetara lingkungan ekstrem.

    Cocog kanggo kaca kaca

    Materi: AISI 304, AISI 316, AISI 316L

    Diuji kanthi Kalibrasi lan Bukti

    Faktor desain 4: 1

    Rampung polesan

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • DIN5685A SEMI LONG LINK STAINLESS STEEL CHAIN

    DIN5685A SEMI LONG LINK STAINLESS STEEL CHAIN

    Umume digunakake kanggo aplikasi laut, industri, digunakake ing industri Kimia, ngolah panganan lan sawetara lingkungan ekstrem.

    Materi: AISI 304, AISI 316

    Faktor desain 4: 1

    Rampung polesan

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • AUSTRALIAN STANDARD REGULAR LINK STAINLESS STEEL CHAIN

    STANDAR AUSTRALIAN REGULAR LINK GANGGULAN STAINLESS STEEL CHAIN

    Umume digunakake kanggo aplikasi laut, industri, digunakake ing industri Kimia, ngolah panganan lan sawetara lingkungan ekstrem.

    Materi: AISI 304, AISI 316, AISI 316L

    Faktor desain 4: 1

    Rampung polesan

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • JIS STAINLESS STEEL CHAIN

    JIS GANGGULAN STAINLESS STEEL

    Umume digunakake kanggo aplikasi laut, industri, digunakake ing industri Kimia, ngolah panganan lan sawetara lingkungan ekstrem.

    Materi: SUS304, SUS316

    Rampung polesan

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • NACM2010 STAINLESS STEEL CHAIN

    NACM2010 CHAIN ​​STAINLESS STEEL

    Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

    Umume digunakake kanggo aplikasi laut, industri, digunakake ing industri Kimia, ngolah panganan lan sawetara lingkungan ekstrem.

    Materi: AISI 304, AISI 316, AISI 316L

    Bukti wis dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung polesan

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • ASTM80 GRADE 30 STAINLESS STEEL CHAIN

    ASTM80 GRADE 30 Rantai Waja STAINLESS

    Umume digunakake kanggo aplikasi laut, industri, digunakake ing industri Kimia, ngolah panganan lan sawetara lingkungan ekstrem.

    Materi: AISI 304, AISI 316, AISI 316L

    Bukti wis dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung polesan

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU