CHAIN ​​JACK SINGLE

Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

Digunakake kanggo sash jendhela sing digantung kaping pindho

Rantai tugas ringan sing ora bisa digunakake kanthi umum kanggo nundha pot kembang, nggantungake lampu.

Bahan: baja karbon rendah

seng dilapisi seng, Rampung tembaga, Polycoated.

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

SIZE TRADE

KENDALI

DIAMETER

INCHES

LENGTH PER

100LINKS INCHES

Bobot

Saben 100FT

BAJA-BAJA

Bobot

Saben 100FT

POUNDS-BRASS

BEKERJA MAWISAN Watesan BEBAS

BEBAS KARYA LINMIT POUNDS-BRASS

BOB TEST KABEH KABUPATEN-STEEL

TEST BREAK

MAUTAN

POUNDS-BRASS

10

.047

39

1,75

1,90

5

4

20

15

16

.062

52

3.0

3.25

10

8

40

30

14

.080

63

5.0

5.40

16

11

65

45

12

.105

75

8,5

9.15

29

20

115

80

10

.135

95

14.7

15.8

43

34

170

135

8

.132

109

20.5

22.0

60

43

240

170

6

.192

122

28.5

30.7

58

66

350

285


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan