RANTAU SASH

Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

Digunakake kanggo sash jendhela sing digantung kaping pindho

Bahan: baja karbon rendah

seng dilapisi seng, Rampung tembaga dilapisi

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

SIZE TRADE

SIZE-INCHES MATERI

LENGTH per 100 LINKS-INCHES

Bobot saben 100FEET-POUNDS

Watesan Beban WIS
 - STEEL - POUNDS
MAUTAN TRAD TEST MINIMUM
-STEEL-POUNDS

8

.305

53.0

3.75

75

300

25

.042

54.0

4.5

94

375

35

.035

57.0

6.0

106

425

40

.042

57.0

7.0

131

525

Pengin kerja sama kita?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan