CHAIN ​​DECORATIF BIASA

Rantai dekoratif biasa diprodhuksi saka baja karbon kelas rendah lan kasedhiya ing macem-macem dimensi link. Cocog kanggo macem-macem aplikasi ing industri manufaktur, laut lan pertanian. Rantai dekorasi biasa diwenehake ora dites lan ora dicap kanggo solusi paling ekonomis kanggo macem-macem panggunaan tujuan umum.

Bahan: baja karbon rendah

Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

grg

Spesifikasi Link

Bobot

Dawane

Mecah Beban

D

L

B

ing

mm

mm

mm

kg / m

m / 50kg

kg

3/32

2.9

17.2

11.5

0,15

328.0

170

2/17

3.0

17.0

11.5

0,16

308.0

180

1/8

3.6

17.8

12.5

0,24

208.0

270

5/32

4.0

20.0

16.0

0,32

156.0

360

3/16

5.0

20.0

18.0

0,49

102.0

600

7/32

5.5

22.0

21.0

0,61

82.0

700

1/4

6.0

23.0

21.0

0,75

66.0

870

9/32

7.0

31.0

28.0

0,97

51.0

1.050

5/16

8.0

31.0

30.0

1.31

38.0

1.300

3/8

10.0

35.0

34.0

2.04

24.0

2.200

1 // 2

12.0

46.0

42.0

2,90

17.0

3.600

9/16

14.0

47.0

46.0

4,70

12.0

5.200

5/8

16.0

59.0

56.0

5.25

9.5

6.800

3/4

19.0

64.0

65.0

7.59

6.5

9.000

7/9

20.0

63.0

66.0

8,54

5.8

9.400

7/8

22.0

68.0

72.0

10.40

4.8

12.000

1

25.0

90.0

87.0

12,90

3.8

15.000


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan