NACM2010 CHAIN ​​SAFETY LATIHAN

Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

Seng dilapisi rampung

Klasifikasi Trailer J684 SAE standar

Kelas 1 - Kabeh jinis trailer kanthi cuplikan Rating Gross Vehicle Weight Rating (GVWR) (bobot trailer kalebu beban) ora ngluwihi 910 kg (2000 pon).

Kelas 2 - Kabeh jinis trailer kanthi trailer GVWR luwih saka 910 kg (2000 pon) lan ora ngluwihi 1590 kg (3500 pon) GVWR.

Kelas 3 - Kabeh jinis trailer nganggo trailer GVWR luwih saka 1590 kg (3500 pon) lan ora ngluwihi 2270 kg (5000 pon) GVWR.

Kelas 4 - Kabeh jinis trailer nganggo trailer GVWR luwih saka 2270 kg (5000 pon) lan ora ngluwihi 4540 kg (10 000 pon) GVWR.

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

grg

NACM2010 CHAIN ​​SAFETY LATIHAN

       

Klasifikasi

Ukuran Rantai

Sasmita

Dawane

Pancing

Min Pecah Kekuwatan

 

ing

 

ing

   

lbs

kN

Kelas 1

3/16

30

24-40

3/8 "S Pancing

1

2.000

8,90

Kelas 1

3/16

30

24-40

3/8 "S Pancing / kait

1

2.000

8,90

Kelas 1

3/16

30

48-72

3/8 "S Pancing

2

2.000

8,90

Kelas 1

3/16

30

48-72

3/8 "S Pancing / kait

2

2.000

8,90

Kelas 2 & 3

1/4

30

24-40

7/16 "S Pancing

1

5.000

22,20

Kelas 2 & 3

1/4

30

24-40

7/16 "S Pancing / kait

1

5.000

22,20

Kelas 2 & 3

1/4

30

48-72

7/16 "S Pancing

2

5.000

22,20

Kelas 2 & 3

1/4

30

48-72

7/16 "S Pancing / kait

2

5.000

22,20

Kelas 2 & 3

5/16

30

24-40

17/32 "S Pancing

1

7.600

33,80

Kelas 2 & 3

5/16

30

24-40

17/32 "S Pancing / selak

1

7.600

33,80

Kelas 2 & 3

5/16

30

48-72

17/32 "S Pancing

2

7.600

33,80

Kelas 2 & 3

5/16

30

48-72

17/32 "S Pancing / selak

2

7.600

33,80

Kelas 4

5/16

43

24-40

 Pancing Slip Clevis ora nganggo

1

11.700

52.00

Kelas 4

3/8

43

24-40

 Pancing Slip Clevis ora nganggo

1

16,200

72.00

Kelas 4

1/4

70

24-40

 Pancing Slip Clevis ora nganggo

1

12.600

56.00

Kelas 4

5/16

70

24-40

 Pancing Slip Clevis ora nganggo

1

18.800

83,60

Kelas 4

3/8

70

24-40

 Pancing Slip Clevis ora nganggo

1

26.400

117.40

Kelas 4

1/2

70

24-40

 Pancing Slip Clevis ora nganggo

1

45,200

200,80

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan