NACM2010 CHAIN ​​LINK PASSING

NACM2010 CHAIN ​​LINK PASSING

Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

Desain sing wiyar ngidini link kanggo nglewati siji liyane kanthi bebas, ngilangi kecenderungan kink utawa simpul tali.

Utilitas umum ing peternakan lan industri.

Bahan: baja karbon rendah

Faktor desain 4: 1

Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran Dagang

Diameter Bahan

Watesan Beban Kerja (Maks.)

Tes Bukti (Min.)

Min Pecah Kekuwatan

Panjang Nominal Nang

Nominal Nang Jembar

 

mm

ing

mm

lbs

kg

lbs

kN

lbs

kN

ing

mm

ing

mm

2/0

4.9

0,192

4.9

450

204

900

4.00

1.800

8.01

0,875

22.2

0,47

11.9

4/0

5.5

0,218

5.5

600

272

1200

5.34

2.400

10.68

0,875

22.2

0,50

12.7


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan