NACM2010 GRADE 70 TRANSPORT CHAIN

NACM2010 GRADE 70 TRANSPORT CHAIN

Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

Nemokake revisi spesifikasi NACM paling anyar lan peraturan DOT

Embossed karo "RG70" lan kode traceability

Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

Faktor desain 4: 1

Rampung berlapis seng kuning

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

grg

NACM2010 GRADE 70 TRANSPORT CHAIN

Ukuran Rantai Nominal

Diameter Bahan

Watesan Beban Kerja (Maks.)

Tes Bukti (Min.)

Min Pecah Kekuwatan

Length Inside (Maks.)

Ing Jembar (Min.)

ing

mm

ing

mm

lbs

kg

lbs

kN

lbs

kN

ing

mm

ing

mm

1/4

7.0

0,281

7.0

3.150

1.430

6.300

28.0

12.600

56.0

1.24

31.5

0,38

9.8

5/16

8.7

0,343

8.7

4.700

2.130

9.400

41.8

18.800

83,6

1.29

32.8

0,44

11.2

3/8

10.0

0,406

10.3

6.600

2.990

13,200

58.7

26.400

117.4

1.38

35.0

0,55

14.0

7/16

11.9

0,468

11.9

8.750

3.970

17.500

77.8

35.000

155.4

1,64

41.6

0,65

16.6

1/2

13.0

0,531

13.5

11,300

5,130

22.600

100.4

45,200

200,8

1,79

45.5

0,72

18.2

5/8

16.0

0,630

16.0

15.800

7.170

31.600

140.4

63.200

280.8

2.20

56.0

0,79

20.0

3/7

20.0

0,787

20.0

24.700

11,200

49.400

219.6

98.800

439.2

2,76

70.0

0,98

25.0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan