NACM2010 GRADE 43 CHAIN ​​Tes Dhuwur

Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

Dirancang kanggo digunakake ing mbukak naleni, towing, logging lan aplikasi liyane

Bahan: Baja karbon

Embossed karo "RG43"

Bukti wis dites

Faktor desain 3: 1

Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

1

NACM2010 GRADE 43 CHAIN ​​Tes Dhuwur

Ukuran Rantai Nominal

Diameter Bahan

Watesan Beban Kerja (Maks.)

Tes Bukti (Min.)

Min Pecah Kekuwatan

Length Inside (Maks.)

Ing Jembar (Min.)

ing

mm

ing

mm

lbs

kg

lbs

kN

lbs

kN

ing

mm

ing

mm

1/4

7.0

0,276

7.0

2.600

1.180

3.900

17.3

7.800

34.6

1.24

31.5

0,38

9.8

5/16

8.7

0,343

8.7

3.900

1.770

5.850

26.0

11.700

52.0

1.29

32.8

0,44

11.2

3/8

10.0

0,406

10.3

5.400

2.450

8.100

36.0

16,200

72.0

1.38

35.0

0,55

14.0

7/16

11.9

0,468

11.9

7.200

3.270

10.800

48.0

21.600

96.0

1,64

41.6

0,65

16.6

1/2

13.0

0,531

13.5

9.200

4.170

13.800

61.3

27.600

122.6

1,79

45.5

0,72

18.2

5/8

16.0

0,63

16.0

13.000

5.910

19.500

86.5

39.000

173.0

2.20

56.0

0,79

20.0

3/4

20.0

0,787

20.0

20,200

9.180

30,300

134.7

60.600

269.4

2,76

70.0

0,98

25.0

7/8

22.0

0,866

22.0

24.500

11.140

36.750

163.3

73.500

326.6

3.03

77.0

1.08

27.5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan