NACM2010 GRADE 100 ALLOY CHAIN

Dianjurake khusus kanggo ngangkat overhead

Rantai kelas 100 luwih kuat 25% tinimbang rantai Kelas 80. Ngaktifake sampeyan nindakake sawetara angkat kanthi rantai bobot sing luwih entheng.

Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

Diprodhuksi saka baja paduan sing paling dhuwur

Embossed karo "RG100" lan kode traceability

Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

Sesuai karo faktor desain 4-kanggo-1 sing dibutuhake spesifikasi NACM

Rampung elektroforesis biru utawa finish elektroforesis ireng

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!


Detail Produk

Tag Produk

1

Ukuran Rantai Nominal

Diameter Bahan

Watesan Beban Kerja (Maks.)

Tes Bukti (Min.)

Min Pecah Kekuwatan

Length Inside (Maks.)

Ing Jembar Jembar

ing

mm

ing

mm

lbs

kg

lbs

kN

lbs

kN

ing

mm

ing

mm

7/32

5.5

0,217

5.5

2.700

1.220

5.400

23.8

10.800

47.6

0,7

17.6

0.281-0.325

7.14-8.25

9/32

7.0

0,276

7.0

4.300

1.950

8.600

38.5

17.200

77.0

0,9

22.9

0.281-0.430

9.53-10.92

5/16

8.0

0,315

8.0

5.700

2.600

11.400

51.0

22.800

102.0

1.0

26.4

0.430-0.500

10.92-12.70

3/8

10.0

0,394

10.0

8.800

4.000

17.600

79.0

35,200

158.0

1.3

32.0

0,512-0.600

13.00-15.20

1/2

13.0

0,512

13.0

15.000

6.800

30.000

134.0

60.000

268.0

1.6

41.6

0.688-0.768

17.48-19.50

5/8

16.0

0,630

16.0

22.600

10.300

45,200

201.0

90.400

402.0

2.0

51.2

0.812-0.945

20.63-24.00

3/4

20.0

0,787

20.0

35,300

16.000

70.600

315.0

141.200

630.0

2.5

64.0

0.964-1.180

25.00-30.00

7/8

22.0

0,866

22.0

42.700

19.400

85.400

381.0

170.800

762.0

2.8

70.4

1.080-1.300

27.50-33.00


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan