MOORING CHAIN ​​PANAS PANAS GADIS GRATIS GRATIS 43

Tautan sing luwih dawa ngidini panggunaan shackle ing endi wae ing rantai, ora mung tautan pungkasan. Tautan sing dawa nggawe luwih fleksibel lan cocog kanggo aplikasi mooring.

Bahan: baja karbon

Bukti wis dites

Faktor desain 4: 1

Rampung galvanis panas dicelupake

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran Nominal

Materi Dia.

Length Nang

Ing Jembar

Watesan Beban Kerja

Tes Bukti

Min Pecah Kekuwatan

D

L

Min b

ing

mm

ing

mm

ing

mm

lbs

kg

lbs

kN

lbs

kN

3/8 "

0,394

10

1,575

40

0,65

16.5

4,050

1.837

8.100

36.0

16,200

72.0

1/2 "

0,519

13

2.050

52

0,87

22.1

6.900

3.129

13.800

61.3

27.600

122.6

5/8 "

0,630

16

2,520

64

0,92

23.4

9.750

4,422

19.500

86.5

39.000

173.0

3/4 "

0,787

20

2.992

76

1.04

26.4

15.150

6.872

30,300

134.7

60.600

269.4

Pengin kerja sama kita?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan