RANGGA MARINA

  • LASHING CHAIN GRADE 80

    GRATIS CHAIN ​​LASHING 80

    Bahan: baja paduan

    Embossed karo "RG80"

    Ditumpes lan nesu

    Bukti wis dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung galvanis panas dicelupake

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • AS2321 SHORT LINK CHAIN GRADE L

    AS2321 Link RINGKAS GRATIS L

    Sesuai karo revisi paling anyar saka Standar Australia 2321

    Cocog kanggo kaca kaca

    Bahan: baja karbon rendah

    Embossed karo "L" lan kode traceability

    Diuji kanthi Kalibrasi lan Bukti

    Faktor desain 4: 1

    Rampung galvanis celup panas, dilapisi seng, warna dhewe

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • MOORING CHAIN HOT DIP GALVANIZED COATING GRADE 43

    MOORING CHAIN ​​PANAS PANAS GADIS GRATIS GRATIS 43

    Tautan sing luwih dawa ngidini panggunaan shackle ing endi wae ing rantai, ora mung tautan pungkasan. Tautan sing dawa nggawe luwih fleksibel lan cocog kanggo aplikasi mooring.

    Bahan: baja karbon

    Bukti wis dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung galvanis panas dicelupake

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • DIN763 LONG LINK CHAIN

    DIN763 CHAIN ​​LINK LONG

    Temokake pandhuan paling anyar babagan standar DIN763

    Bahan: baja karbon

    Bukti wis dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung galvanis celup panas, finish berlapis seng, finish warna dhewe

    Rantai kelas 5 lan rantai Kelas 7 uga kasedhiya

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • DIN764 GRADE 3 CHAIN

    DIN764 GRADE 3 CHAIN

    Temokake pandhuan paling anyar babagan standar DIN764

    Bahan: baja karbon

    Bukti wis dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung galvanis celup panas, finish berlapis seng, finish warna dhewe

    Kanggo konveyor terus-terusan, gunakake nganggo roda rantai utawa rol, rantai kasebut kudu dikalibrasi

    Rantai kelas 5 lan rantai Kelas 7 uga kasedhiya

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • DIN766 CALIBRATED GRADE 3 CHAIN

    DIN766 GRATIS 3 KALIBRAT

    Temokake pandhuan paling anyar babagan standar DIN766

    Cocog kanggo kaca kaca

    Bahan: baja karbon

    Diuji kanthi Kalibrasi lan Bukti

    Faktor desain 4: 1

    Rampung galvanis celup panas, finish berlapis seng, finish warna dhewe

    Rantai kelas 4 lan rantai Kelas 7 uga kasedhiya

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU