NGGANTI RANTING

  • EN818-2 GRADE 8 SHORT LINK CHAIN FOR CHAIN SLINGS

    EN818-2 GRADE 8 CHAIN ​​LINK PENDEK Kanggo Sliding CHAIN

    Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat

    Sesuai karo sifat mekanik Standar Eropa EN818-2

    Diprodhuksi saka baja paduan sing paling dhuwur

    Embossed karo "RG80" lan kode traceability

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Sesuai karo faktor desain 4-kanggo-1 sing dibutuhake standar EN818-2.

    Rampung elektroforesis ireng

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

  • EN818-7 GRADE T ( 80 ) HOIST CHAIN TYPE T

    EN818-7 GRADE T (80) JENIS KAJANG RING T

    Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat

    Sesuai karo sifat mekanik Standar Eropa EN818-7

    Diprodhuksi saka baja paduan sing paling dhuwur

    Embossed karo "RT" lan kode traceability

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Sesuai karo faktor desain 4-menyang-1 sing dibutuhake standar EN818-7.

    Rampung elektroforesis ireng utawa plapis seng

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

  • AS2321 SHORT LINK CHAIN GRADE T ( 80 )

    AS2321 LINK PENDEK CHAIN ​​GRADE T (80)

    Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat

    Sesuai karo revisi paling anyar saka Standar Australia 2321

    Diprodhuksi saka baja paduan sing paling dhuwur

    Embossed karo "RG80" lan kode traceability

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Sesuai karo faktor desain 4-menyang-1 sing dibutuhake standar AS2321.

    Rampung elektroforesis ireng

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

  • AS2321 SHORT LINK CHAIN GRADE V ( 100 ) – V 200

    AS2321 LINK PENDEK CHAIN ​​GRADE V (100) - V 200

    Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat

    Sesuai karo revisi paling anyar saka Standar Australia 2321

    Rantai kelas 100 luwih kuat 25% tinimbang rantai Kelas 80. Ngaktifake sampeyan nindakake sawetara angkat kanthi rantai bobot sing luwih entheng.

    Diprodhuksi saka baja paduan sing paling dhuwur

    Embossed karo "RG100" lan kode traceability

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Selaras karo faktor desain 4-menyang-1 sing dibutuhake karo standar AS 2321.

    Rampung elektroforesis biru utawa finish elektroforesis ireng

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

  • ASTM973 G100 ALLOY STEEL CHAIN

    ASTM973 G100 ALLOY CHAIN

    ASTM A973 GRADE 100 ALLOY CHAIN

    Dianjurake khusus kanggo ngangkat overhead

    Rantai kelas 100 luwih kuat 25% tinimbang rantai Kelas 80. Ngaktifake sampeyan nindakake sawetara angkat kanthi rantai bobot sing luwih entheng.

    Temokake pandhuan paling anyar babagan spesifikasi ASTM A973

    Diprodhuksi saka baja paduan sing paling dhuwur

    Embossed karo "RG100" lan kode traceability

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Sesuai karo faktor desain 4-menyang-1 sing dibutuhake spesifikasi ASTM A973

    Rampung elektroforesis biru utawa finish elektroforesis ireng

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

  • NACM2010 GRADE 80 ALLOY CHAIN

    NACM2010 GRADE 80 ALLOY CHAIN

    NACM2010 GRADE 80 ALLOY CHAIN

    Dianjurake khusus kanggo ngangkat overhead

    Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

    Diprodhuksi saka baja paduan sing paling dhuwur

    Embossed karo "RG80" lan kode traceability

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Sesuai karo faktor desain 4-kanggo-1 sing dibutuhake spesifikasi NACM

    Rampung elektroforesis ireng

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

  • NACM2010 GRADE 100 ALLOY CHAIN

    NACM2010 GRADE 100 ALLOY CHAIN

    Dianjurake khusus kanggo ngangkat overhead

    Rantai kelas 100 luwih kuat 25% tinimbang rantai Kelas 80. Ngaktifake sampeyan nindakake sawetara angkat kanthi rantai bobot sing luwih entheng.

    Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

    Diprodhuksi saka baja paduan sing paling dhuwur

    Embossed karo "RG100" lan kode traceability

    Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

    Sesuai karo faktor desain 4-kanggo-1 sing dibutuhake spesifikasi NACM

    Rampung elektroforesis biru utawa finish elektroforesis ireng

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!