GRATIS CHAIN ​​LASHING 80

Bahan: baja paduan

Embossed karo "RG80"

Ditumpes lan nesu

Bukti wis dites

Faktor desain 4: 1

Rampung galvanis panas dicelupake

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

GRATIS CHAIN ​​LASHING 80

       

Ukuran Nominal

Pitch

Jembar internal

Rampung

Watesan Beban Kerja

Pasukan Bukti Pabrik

Min Pecah Kekuwatan

D

L

Min b

mm

mm

mm

ton

kN

kN

9

57

16

DICETAK

2.5

50

100

11

72

18

DICETAK

3.75

75

150

13

82

24

DICETAK

5

100

200

13

82

24

HDG

4

80

160

Pengin kerja sama kita?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan