JIS GANGGULAN STAINLESS STEEL

Umume digunakake kanggo aplikasi laut, industri, digunakake ing industri Kimia, ngolah panganan lan sawetara lingkungan ekstrem.

Materi: SUS304, SUS316

Rampung polesan

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

DIA

LENGTH INSIDE

Jembaré Jero

Bobot

mm

mm

mm

kg / m

2

12

3.5

0,07

3

24

5

0,15

3

19

5

0,16

4

26

6

0,27

4

20

6

0,29

5

27

7

0,44

5

20

7

0,49

5.5

30

8

0,54

5.5

24

10

0,60

6

31

9

0,65

6

24

9

0,72

7

37

10

0,88

7

28

10

0,96

8

38

11

1.18

8

32

12

1.27

9

39

13

1,55

9

36

14

1.61

10

42

15

1,95

12

54

20

2,77

12

48

19

2,88

Pengin kerja sama kita?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan