INCH SIZE ORDINARY MILD STEEL CHAIN ​​LINK PENDEK

Rantai biasa diproduksi saka baja karbon kelas rendah lan kasedhiya ing macem-macem dimensi tautan. Cocog kanggo macem-macem aplikasi ing industri manufaktur, laut lan pertanian. Rantai biasa diwenehake ora dites lan ora dicap kanggo solusi paling ekonomis kanggo macem-macem panggunaan tujuan umum.

Bahan: baja karbon rendah

Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

grg

Spesifikasi Link

Beban Tes Bukti

Mecah Beban

Bobot Bersih Saben 200FT

D

L

B

SC & EG

HDG

ing

mm

mm

mm

kg

kg

kg

kg

1/8

3.20

16.0

12.0

200

400

11.40

11.74

5/32

4.00

18.5

14.5

300

600

18,60

19.00

3/16

4,70

19.0

17.0

400

800

26,20

27.00

7/32

5.50

20.0

19.0

550

1.100

36,80

38.00

1/4

6.35

22.0

21.0

750

1.500

50.00

51,50

5/16

7.94

26.5

27.2

1.200

2.400

80,00

82,40

3/8

9.50

30.0

32.0

1,700

3.400

122.00

125,70

7/16

11.11

34.0

36.0

2.300

4.600

164.00

169.00

1/2

12.70

39.0

43.0

3.000

6.000

210.00

216.00

5/8

15.80

45.0

53.0

4.700

9.400

334.00

344,00

3/4

19.00

55.0

63.0

6.800

13.600

485,00

499,00

7/8

22,20

64.0

74.0

9.250

18.500

656,00

675,00

1

25.40

73.0

84.0

12.150

24.300

870,00

896,00


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan