INCH SIZE ORDINARY MILD STEEL CHAIN ​​MEDIUM LINK

Rantai biasa diproduksi saka baja karbon kelas rendah lan kasedhiya ing macem-macem dimensi tautan. Cocog kanggo macem-macem aplikasi ing industri manufaktur, laut lan pertanian. Rantai biasa diwenehake ora dites lan ora dicap kanggo solusi paling ekonomis kanggo macem-macem panggunaan tujuan umum.

Bahan: baja karbon rendah

Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

1

Spesifikasi Link

Beban Tes Bukti

Mecah Beban

Bobot Bersih Saben 200FT

D

L

B

SC & EG

HDG

ing

mm

mm

mm

kg

kg

kg

kg

1/8

3.20

20

12.0

200

400

10.8

11.0

5/32

4.00

23

15.0

300

600

17.4

18.0

3/16

4,70

25

18.0

400

800

24.4

25.0

7/32

5.50

26

19.0

550

1.100

34.0

35.0

1/4

6.35

26

23.0

750

1.500

48.8

50.0

5/16

7.94

32

29.0

1.200

2.400

76.0

78.0

3/8

9.50

35

35.0

1,700

3.400

111.0

114.0

7/16

11.11

38

38.0

2.300

4.600

154.0

158.0

1/2

12.70

50

45.5

3.000

6.000

194.0

200.0

5/8

15.80

60

56.7

4.700

9.400

303.0

312.0

3/4

19.00

76

69.0

6.800

13.600

432.0

445.0

7/8

22,20

90

80.0

9.250

18.500

586.0

603.0

1

25.40

105

95.0

12.150

24.300

770.0

792.0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan