INCH SIZE ORDINARY MILD STEEL CHAIN ​​LONG LINK

Rantai biasa diproduksi saka baja karbon kelas rendah lan kasedhiya ing macem-macem dimensi tautan. Cocog kanggo macem-macem aplikasi ing industri manufaktur, laut lan pertanian. Rantai biasa diwenehake ora dites lan ora dicap kanggo solusi paling ekonomis kanggo macem-macem panggunaan tujuan umum.

Bahan: baja karbon rendah

Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

1

Spesifikasi Link

Beban Tes Bukti

Mecah Beban

Bobot Bersih Saben 200FT

D

L

B

SC & EG

HDG

ing

mm

mm

mm

kg

kg

kg

kg

1/8

3.20

23

12.0

200

400

10.4

10.7

5/32

4.00

27

15.0

300

600

16.6

17.5

3/16

4,70

31

17.0

400

800

22.4

23.3

7/32

5.50

32

19.0

550

1.100

32.0

33.0

1/4

6.35

33

21.0

750

1.500

43.5

44.8

5/16

7.94

48

31.0

1.200

2.400

68.0

70.0

3/8

9.50

60

37.0

1,700

3.400

96.0

99.0

7/16

11.11

71

41.0

2.300

4.600

126.0

129.0

1/2

12.70

85

48.5

3.000

6.000

167.0

172.0

5/8

15.80

114

61.5

4.700

9.400

256.0

264.0

3/4

19.00

125

75.0

6.800

13.600

381.0

392.0

7/8

22,20

140

88.0

9.250

18.500

527.0

543.0

1

25.40

155

100.0

12.150

24.300

696.0

716.0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan