CHAIN ​​KERAS

  • NACM2010 GRADE 30 PROOF COIL CHAIN

    NACM2010 GRADE 30 BUKTI COIL BUKA

    Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

    Rantai utilitas umum kanggo aplikasi pertanian, industri lan omah.

    Bahan: baja karbon rendah

    Embossed with "RG30"

    Bukti wis dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • NACM2010 MACHINE CHAIN

    CHAIN ​​MESIN NACM2010

    Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

    Link cendhak, umume digunakake kanggo gerbang buntut, alat pertanian lan peralatan industri

    Bahan: baja karbon rendah

    Faktor desain 4: 1

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • INCH SIZE ORDINARY MILD STEEL CHAIN SHORT LINK

    INCH SIZE ORDINARY MILD STEEL CHAIN ​​LINK PENDEK

    Rantai biasa diproduksi saka baja karbon kelas rendah lan kasedhiya ing macem-macem dimensi tautan. Cocog kanggo macem-macem aplikasi ing industri manufaktur, laut lan pertanian. Rantai biasa diwenehake ora dites lan ora dicap kanggo solusi paling ekonomis kanggo macem-macem panggunaan tujuan umum.

    Bahan: baja karbon rendah

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • AUSTRALIAN STANDARD SHORT LINK CHAIN

    CHAIN ​​LINK STANDAR STANDAR AUSTRALIA

    Rantai link cendhak Standar Australia diprodhuksi saka baja karbon kelas rendah lan kasedhiya ing macem-macem dimensi tautan. Cocog kanggo macem-macem aplikasi ing pabrikan, industri kelautan lan pertanian, macem-macem rantai serbaguna iki kabukten dites paling ora kaping pindho saka beban maksimum sing disaranake kanggo panggunaan normal.

    Bahan: baja karbon rendah

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • DIN5685A/C (SEMI LONG LINK / LONG LINK) CHAIN

    DIN5685A / C (SEMI LONG Link / LONG LINK) RANTAU

    DIN5685A (DIN BARU 5685-2) SEMI LONG LINK CHAIN

    Kanggo panggunaan umum, dikarepake kompak lan fleksibilitas ekstra. Kasedhiya ing tautan lurus lan corak. Umume digunakake ing aplikasi omah lan alat pertanian.

    DIN5685C (DIN BARU 5685-1) CHAIN ​​LINK LONG

    Panggunaan kalebu rantai dasi kewan, rantai implementasi pertanian, alangan platform utawa rantai penjaga.

    Link lurus lan link corak kasedhiya loro

    Bahan: baja karbon rendah

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • INCH SIZE ORDINARY MILD STEEL CHAIN LONG LINK

    INCH SIZE ORDINARY MILD STEEL CHAIN ​​LONG LINK

    Rantai biasa diproduksi saka baja karbon kelas rendah lan kasedhiya ing macem-macem dimensi tautan. Cocog kanggo macem-macem aplikasi ing industri manufaktur, laut lan pertanian. Rantai biasa diwenehake ora dites lan ora dicap kanggo solusi paling ekonomis kanggo macem-macem panggunaan tujuan umum.

    Bahan: baja karbon rendah

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • AUSTRALIAN STANDARD LONG LINK CHAIN

    CHAIN ​​LINK STANDAR STANDAR AUSTRALIA

    Rantai link cendhak Standar Australia diprodhuksi saka baja karbon kelas rendah lan kasedhiya ing macem-macem dimensi tautan. Cocog kanggo macem-macem aplikasi ing pabrikan, industri kelautan lan pertanian, macem-macem rantai serbaguna iki kabukten dites paling ora kaping pindho saka beban maksimum sing disaranake kanggo panggunaan normal.

    Bahan: baja karbon rendah

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • ASTM80 GRADE43 HIGH TEST CHAIN

    ASTM80 GRADE43 CHAIN ​​Tes Dhuwur

    Nemokake revisi spesifikasi ASTM A413 paling anyar

    Dirancang kanggo digunakake ing mbukak naleni, towing, logging lan aplikasi liyane

    Bahan: Baja karbon

    Embossed karo "RG43"

    Bukti wis dites

    Faktor desain 3: 1

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • ASTM80 GRADE 30 PROOF COIL CHAIN

    ASTM80 GRADE 30 PRAF COIL CHAIN

    Nemokake revisi spesifikasi ASTM A413 paling anyar

    Rantai utilitas umum kanggo aplikasi pertanian, industri lan omah.

    Bahan: baja karbon rendah

    Embossed with "RG30"

    Bukti wis dites

    Faktor desain 4: 1

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • NACM2010 MACHINE CHAIN – STRAIGHT LINK

    CHACIN MESIN NACM2010 - LINK STRAIGHT

    CHACIN MESIN NACM2010 - LINK STRAIGHT

    Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

    Link cendhak, umume digunakake kanggo gerbang buntut, alat pertanian lan peralatan industri

    Bahan: baja karbon rendah

    Faktor desain 4: 1

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • NACM2010 MACHINE CHAIN – TWIST LINK

    CHACIN MESIN NACM2010 - LINK TWIST

    CHACIN MESIN NACM2010 - LINK TWIST

    Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

    Link cendhak, umume digunakake kanggo gerbang buntut, alat pertanian lan peralatan industri

    Bahan: baja karbon rendah

    Faktor desain 4: 1

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • NACM2010 PASSING LINK CHAIN

    NACM2010 CHAIN ​​LINK PASSING

    NACM2010 CHAIN ​​LINK PASSING

    Temokake pandhuan paling anyar saka Asosiasi Produsen Rantai Nasional (NACM)

    Desain sing wiyar ngidini link kanggo nglewati siji liyane kanthi bebas, ngilangi kecenderungan kink utawa simpul tali.

    Utilitas umum ing peternakan lan industri.

    Bahan: baja karbon rendah

    Faktor desain 4: 1

    Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU