Pancing Rantai Kelas 70 (Transport)

Clevis Grab Pancing

Mripat Grab Pancing

Clevis Slip Hook (kanthi safety safety)

Pancing Slip Mripat (kanthi selat safety)

Baja paduan palsu, panas diobati

Gunakake nganggo jaringan transportasi G70

Seng kuning dilapisi

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran Rantai Nominal

Limit Beban Kerja (Maks)

Tes Bukti (Min)

Kekuwatan Pecah Minimal

ing

mm

lbs

kg

lbs

kN

lbs

kN

1/4

7.0

3.150

1.430

6.300

28.0

12.600

56.0

5/16

8.0

4.700

2.130

9.400

41.8

18.800

83,6

3/8

10.0

6.600

2.990

13,200

58.7

26.400

117.4

7/16

11.9

8.750

3.970

17.500

77.8

35.000

155.4

1/2

13.0

11,300

5,130

22.600

100.4

45,200

200,8

5/8

16.0

15.800

7.170

31.600

140.4

63.200

280.8

3/4

20.0

24.700

11,200

49.400

219.6

98.800

493.2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan