Pancing Rantai Kelas 43 (Uji Dhuwur)

Clevis Grab Pancing

Mripat Grab Pancing

Clevis Slip Hook (kanthi safety safety)

Pancing Slip Mripat (kanthi selat safety)

Baja karbon palsu, panas ditambani

Gunakake nganggo rantai kumparan bukti G30 lan rantai tes dhuwur G43

Werna dhewe, plapisan seng

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran Rantai Nominal

Limit Beban Kerja (Maks)

Tes Bukti (Min)

Kekuwatan Pecah Minimal

ing

mm

lbs

kg

lbs

kN

lbs

kN

1/4

7.0

2.600

1.180,

3.900

17.3

7.800

34.6

5/16

8.0

3.900

1.770

5.850

26.0

11.700

52.0

3/8

10.0

5.400

2.450

8.100

36.0

16,200

72.0

7/16

11.9

7.200

3.270

10.800

48.0

21.600

96.0

1/2

13.0

9.200

4.170

13.800

61.3

27.600

122.6

5/8

16.0

13.000

5.910

19.500

86.5

39.000

173.0

3/4

20.0

20,200

9.180

30,300

134.7

60.600

269.4

7/8

22.0

24.500

11.140

36.750

163.3

73.500

326.6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan