G80 BINDER CHAIN

NACM2010 GRADE 80 BINDER CHAIN

Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

Nemokake revisi spesifikasi NACM paling anyar lan peraturan DOT

Rantai kelas 80 kanthi pancing nyekel clevis ing saben pungkasan

Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

Faktor desain 4: 1

Rantai elektroforesis ireng kanthi kait kuning

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN

PANJANG

Watesan Beban Kerja (Maks.)

Tes Bukti (Min.)

Min Pecah Kekuwatan

Bobot

Qty. Saben Drum

ing

ft / pc

lbs

lbs

lbs

lbs / pc

pcs

3/8

20

7.100

14,200

28.400

31.0

15

1/2

20

12.000

24.000

48.000

55.0

10


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan