G70 BINDER CHAIN

NACM2010 GRADE 70 BINDER CHAIN

Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

Nemokake revisi spesifikasi NACM paling anyar lan peraturan DOT

Rantai kelas 70 nganggo pancing nyekel clevis ing saben pungkasan

Embossed karo "RG70" lan kode traceability

Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

Faktor desain 4: 1

Rampung berlapis seng kuning

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

NACM2010 GRADE 70 BINDER CHAIN

UKURAN

PANJANG

Watesan Beban Kerja (Maks.)

Tes Bukti (Min.)

Min Pecah Kekuwatan

Bobot

Qty. Saben Drum

ing

ft / pc

lbs

lbs

lbs

lbs / pc

pcs

1/4

14

3.150

6.300

12.600

10.0

50

1/4

16

3.150

6.300

12.600

11.0

40

5/16

14

4.700

9.400

18.800

16.0

35

5/16

16

4.700

9.400

18.800

18.0

30

5/16

18

4.700

9.400

18.800

20.0

30

5/16

20

4.700

9.400

18.800

22.0

25

5/16

25

4.700

9.400

18.800

27.0

20

5/16

30

4.700

9.400

18.800

32.0

15

3/8

14

6.600

13,200

26.400

21.0

25

3/8

16

6.600

13,200

26.400

24.0

20

3/8

20

6.600

13,200

26.400

30.0

20

3/8

25

6.600

13,200

26.400

37.0

15

1/2

20

11,300

22.600

45,200

52.0

10


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan