G43 BINDER CHAIN

NACM2010 GRADE 43 BINDER CHAIN

Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

Nemokake revisi spesifikasi NACM paling anyar lan peraturan DOT

Rantai kelas 43 nganggo pancing nyekel clevis ing saben pungkasan

Embossed karo "RG43"

Bukti wis dites

Faktor desain 3: 1

Rampung warna dhewe utawa plapisan seng

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

grg

NACM2010 GRADE 43 BINDER CHAIN

UKURAN

PANJANG

Watesan Beban Kerja (Maks.)

Tes Bukti (Min.)

Min Pecah Kekuwatan

Bobot

Qty. Saben Drum

ing

ft / pc

lbs

lbs

lbs

lbs / pc

pcs

1/4

14

2.600

3.900

7800

10.0

50

1/4

16

2.600

3.900

7800

11.0

40

5/16

14

3.900

5.850

11700

16.0

35

5/16

16

3.900

5.850

11700

18.0

30

5/16

18

3.900

5.850

11700

20.0

30

5/16

20

3.900

5.850

11700

22.0

25

5/16

25

3.900

5.850

11700

27.0

20

5/16

30

3.900

5.850

11700

32.0

15

3/8

14

5.400

8.100

16200

21.0

25

3/8

16

5.400

8.100

16200

24.0

20

3/8

20

5.400

8.100

16200

30.0

20

3/8

25

5.400

8.100

16200

37.0

15

1/2

20

9.200

13.800

27600

52.0

10


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan