DIN763 (DIN5685C) Link LONG STAINLESS STEEL CHAIN

Umume digunakake kanggo aplikasi laut, industri, digunakake ing industri Kimia, ngolah panganan lan sawetara lingkungan ekstrem.

Materi: AISI 304, AISI 316

Bukti wis dites

Faktor desain 4: 1

Rampung polesan

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

DIN763 (DIN5685C) Link LONG STAINLESS STEEL CHAIN

Ukuran Nominal

Pitch

Jembar internal

Watesan Beban Kerja

Min Pecah Kekuwatan

Bobot

D

L

b

mm

mm

mm

kg

N

kg / 100m

2.0

22

3.5

25

1.250

6.3

2.5

24

4.5

40

2.000

10.1

3.0

26

5.5

55

3.200

14.8

4.0

32

7

100

6.500

26.7

4.5

34

8

128

8.000

37.0

5.0

35

9

160

10.000

43.3

6.0

42

11

200

12.000

62.4

7.0

49

12

300

19.000

84.7

8.0

52

14

400

25.000

113.0

10.0

65

18

630

40.000

177.0

12.0

78

22

940

56.500

254.0

13.0

82

23

1.000

63.000

302.0

16.0

100

30

1.600

100.000

457.0

Pengin kerja sama kita?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan