DIN5685A / C (SEMI LONG Link / LONG LINK) RANTAU

DIN5685A (DIN BARU 5685-2) SEMI LONG LINK CHAIN

Kanggo panggunaan umum, dikarepake kompak lan fleksibilitas ekstra. Kasedhiya ing tautan lurus lan corak. Umume digunakake ing aplikasi omah lan alat pertanian.

DIN5685C (DIN BARU 5685-1) CHAIN ​​LINK LONG

Panggunaan kalebu rantai dasi kewan, rantai implementasi pertanian, alangan platform utawa rantai penjaga.

Link lurus lan link corak kasedhiya loro

Bahan: baja karbon rendah

Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

grg

Ukuran Nominal

Pitch

Jembar internal

Watesan Beban Kerja

Min Pecah Kekuwatan

Bobot

Jinis Link

D

L

b

mm

mm

mm

kg

N

kg / 100m

 

2

12

3.5

20

1.250

7.0

A

22

6.1

C

2.5

14

4.5

30

2.000

11.4

A

24

9.9

C

3

16

5.5

40

2.800

16.3

A

26

14.4

C

3.5

18

6

60

3.850

23.0

A

28

20.0

C

4

19

7

80

5.000

28.6

A

32

24.9

C

4.5

20

8

100

6.300

44.0

A

34

37.0

C

5

21

9

125

7.750

48.2

A

35

40.8

C

5.5

23

11

140

9.500

59.2

A

38

53.0

C

6

24

11

160

11.500

74.4

A

42

61.5

C

7

28

12

220

15.000

101.3

A

49

83.7

C

8

32

14

320

20.000

125.7

A

52

108.0

C

10

40

18

500

31.000

189.1

A

65

164.0

C

12

48

22

700

45.000

291.0

A

78

248.8

C

13

52

23

800

53.000

344.7

A

82

297.7

C


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan