DIN5685A SEMI LONG LINK STAINLESS STEEL CHAIN

Umume digunakake kanggo aplikasi laut, industri, digunakake ing industri Kimia, ngolah panganan lan sawetara lingkungan ekstrem.

Materi: AISI 304, AISI 316

Faktor desain 4: 1

Rampung polesan

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

DIN5685A SEMI LONG LINK STAINLESS STEEL CHAIN

Ukuran Nominal

Pitch

Jembar internal

Watesan Beban Kerja

Min Pecah Kekuwatan

Bobot

D

L

b

mm

mm

mm

kg

N

kg / 100m

2.0

12

3.5

20

1.250

7.0

2.5

14

4.5

30

2.000

11.4

3.0

16

5.5

40

2.800

16.3

3.5

18

6

60

3.850

23.0

4.0

19

7

80

5.000

28.6

4.5

20

8

100

6.300

44.0

5.0

21

9

125

7.750

48.2

5.5

23

11

140

9.500

59.2

6.0

24

11

160

11.500

74.4

7.0

28

12

220

15.000

101.3

8.0

32

14

320

20.000

125.7

10.0

40

18

500

31.000

189.1

12.0

48

22

700

45.000

291.0

13.0

52

23

800

53.000

344.7

Pengin kerja sama kita?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan