GANTI DECORATOR

Rantai hiasan kanggo tanduran, lampu, pot kembang sing digantung

Entheng

Rampung beda.

Paket: Gulungan, clamshell, kothak

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

SIZE TRADE

Pungkasan

Watesan LOADING KERJA

LBS

KGS

10

ZINC CERAH

55

25

10

KOPI DILAPAR

55

25

10

BRASS PLATED

55

25

10

LAPAK PLASTIK

55

25

10

SATIN NICKEL PLATED

55

25

Pengin kerja sama kita?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan