JANTUNGAN RANTING

NACM2010 GRADE 43 BINDER CHAIN

Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

Nemokake revisi spesifikasi NACM paling anyar lan peraturan DOT

Rantai kelas 43 nganggo pancing nyekel clevis ing saben pungkasan

Embossed karo "RG43"

Bukti wis dites

Faktor desain 3: 1

Rampung warna dhewe utawa plapisan seng

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

2

Barang no.

Dering Delta

Link Kopling

Rantai

Nyekel Pancing

Dawane

Bobot

Watesan Beban Kerja

Min Pecah Kekuwatan

A

B

C

D

SJH-001

2 "

3/8 "

5/16 "

11 GABUNGAN

5/16 "

18 "

1,10 kg

3.330 lbs

10.000 lbs

SJH-002

2 "

3/8 "

5/16 "

11 GABUNGAN

3/8 "

18 "

1,25 kg

3.330 lbs

10.000 lbs

SJH-009

2 "

5/16 "

1/4

14 GABUNGAN

5/16 "

18 "

0,80 kg

3.330 lbs

10.000 lbs

SJH-003

3 "

7/16 "

5/16 "

10 Pranala

5/16 "

18 "

1,35 kg

5.400 lbs

16.200 lbs

SJH-004

3 "

7/16 "

3/8 "

9 Pranala

3/8 "

18 "

1,70 kg

5.400 lbs

16.200 lbs

SJH-005

3 "

7/16 "

3/8 "

5 Pranala

3/8 "

12 "

1,45 kg

5.400 lbs

16.200 lbs

SJH-006

4 "

7/16 "

3/8 "

9 Pranala

3/8 "

18 "

1,95 kg

6,660 lbs

20.000 lbs

SJH-007

PAUT PUTAR

3/8 "

5/16 "

10 Pranala

5/16 "

18 "

1,30 kg

3.660 lbs

11.000 lbs

SJH-008

PAUT PUTAR

7/16 "

3/8 "

9 Pranala

3/8 "

18 "

1,60 kg

5.400 lbs

16.200 lbs


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan