ACCESSORIES CHAIN

  • WINGED GRAB HOOK

    WENGED GRAB HOOK

    Baja paduan palsu, panas diobati

    Gunakake nganggo jaringan transportasi G70

    Seng kuning dilapisi

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • Grade 70 (Transport) Chain Hook

    Pancing Rantai Kelas 70 (Transport)

    Clevis Grab Pancing

    Mripat Grab Pancing

    Clevis Slip Hook (kanthi safety safety)

    Pancing Slip Mripat (kanthi selat safety)

    Baja paduan palsu, panas diobati

    Gunakake nganggo jaringan transportasi G70

    Seng kuning dilapisi

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU

  • Grade 43 (High Test) Chain Hook

    Pancing Rantai Kelas 43 (Uji Dhuwur)

    Clevis Grab Pancing

    Mripat Grab Pancing

    Clevis Slip Hook (kanthi safety safety)

    Pancing Slip Mripat (kanthi selat safety)

    Baja karbon palsu, panas ditambani

    Gunakake nganggo rantai kumparan bukti G30 lan rantai tes dhuwur G43

    Werna dhewe, plapisan seng

    PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                        ORA KANGGO ANGKAT LAMPU