STANDAR AIRTRALIAN REGULAR KAJIAN

Rantai link cendhak Standar Australia diprodhuksi saka baja karbon kelas rendah lan kasedhiya ing macem-macem dimensi tautan. Cocog kanggo macem-macem aplikasi ing pabrikan, industri kelautan lan pertanian, macem-macem rantai serbaguna iki kabukten dites paling ora kaping pindho saka beban maksimum sing disaranake kanggo panggunaan normal.

Bahan: baja karbon rendah

Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

1

Ukuran Rantai

Beban Makarya

Ukuran Link

Dawane saben 100kg

D

L

B

SC & EG

HDG

mm

ton

mm

mm

mm

meter

meter

3

0,06

3.15

15.7

13.1

511.0

498.0

4

0,11

4.00

18.6

16.0

320.0

305.0

5

0,19

5.00

22.0

19.4

203.0

193.0

6

0,32

6.30

26.1

23.5

129.0

120.0

8

0,53

8.00

32.2

29.5

77.8

74.1

10

0,83

10.0

39.1

36.2

48.5

47.1

12

1.35

12.0

46.0

44.0

34.0

33.3

13

1,50

13.0

49.1

46.1

29.7

27.7

16

2.31

16.0

59.6

56.5

20.2

18.2

20

3.67

20.0

73.3

70.0

12.3

11.6

24

5.31

24.0

87.0

83,6

8,5

8.0


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan