CHAIN ​​LINK STANDAR STANDAR AUSTRALIA

Rantai link cendhak Standar Australia diprodhuksi saka baja karbon kelas rendah lan kasedhiya ing macem-macem dimensi tautan. Cocog kanggo macem-macem aplikasi ing pabrikan, industri kelautan lan pertanian, macem-macem rantai serbaguna iki kabukten dites paling ora kaping pindho saka beban maksimum sing disaranake kanggo panggunaan normal.

Bahan: baja karbon rendah

Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

grg

Ukuran Rantai

Beban Makarya

Ukuran Link

Dawane saben 100kg

D

L

B

SC & EG

HDG

mm

ton

mm

mm

mm

meter

meter

3

0,05

3.15

22.1

15.7

555

526

4

0,09

4.00

25.4

18.6

345

323

5

0,19

5.00

29.3

21.8

217

206

6

0,32

6.30

34.5

26.1

135

128

8

0,53

8.00

41.2

31.9

82.2

78.1

10

0,83

10.00

49.0

38.7

52.9

50.2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan