ASTM80 GRADE43 CHAIN ​​Tes Dhuwur

Nemokake revisi spesifikasi ASTM A413 paling anyar

Dirancang kanggo digunakake ing mbukak naleni, towing, logging lan aplikasi liyane

Bahan: Baja karbon

Embossed karo "RG43"

Bukti wis dites

Faktor desain 3: 1

Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

grg

ASTM80 GRADE43 CHAIN ​​Tes Dhuwur

Ukuran Rantai Nominal

Diameter Bahan

Watesan Beban Kerja (Maks.)

Tes Bukti (Min.)

Min Pecah Kekuwatan

Maks. Dawane Saben 100 Tautan

Maks. Bobot

Saben 100 FT

ing

ing

mm

lbs

kg

lbs

kN

lbs

kN

ing

m

lbs

kg

1/4

0,281

7.1

2.600

1.180

4.300

19.1

7.750

34.5

98

2.49

84

38

5/16

0,343

8.7

3.900

1.770

6.400

28.5

11.600

51.6

110

2.79

120

54

3/8

0,406

10.3

5.400

2.450

8.900

39.6

16,200

72.1

134

3.40

176

80

7/16

0,468

11.9

7.200

3.260

11.900

52.9

21.500

95.6

140

3.55

230

104

1/2

0,531

13.5

9.200

4.170

15,300

68.1

27.600

122.8

150

4.06

300

136

5/8

0,656

16.7

14,200

6.200

21,200

94.0

42.400

188.0

194

4.92

425

193

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan