ASTM80 GRADE 30 PRAF COIL CHAIN

Nemokake revisi spesifikasi ASTM A413 paling anyar

Rantai utilitas umum kanggo aplikasi pertanian, industri lan omah.

Bahan: baja karbon rendah

Embossed with "RG30"

Bukti wis dites

Faktor desain 4: 1

Rampung warna mandhiri, finish berlapis seng, bungkus panas galvanis panas

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

1

Ukuran Rantai Nominal

Diameter Bahan

Watesan Beban Kerja (Maks.)

Tes Bukti (Min.)

Min Pecah Kekuwatan

Maks. Dawane Saben 100 Tautan

Maks. Bobot

Saben 100 FT

ing

ing

mm

lbs

kg

lbs

kN

lbs

kN

ing

m

lbs

kg

1/8

0,156

4.0

375

170

800

3.6

1.600

7.1

94

2.39

19

8.8

3/16

0,218

5.5

750

340

1.500

6.7

3.000

13.3

99

2,51

42

19

1/4

0,281

7.1

1.250

570

2.500

11.1

5.000

22.2

104

2,64

76

34

5/16

0,343

8.7

1.900

860

3.800

16.9

7.600

33.8

114

2,89

115

52

3/8

0,406

10.3

2.650

1.200

5.300

23.6

10.600

47.2

128

3.25

166

75

7/16

0,468

11.9

3.500

1.590

7.000

31.1

14.000

62.3

142

3.60

225

102

1/2

0,531

13.5

4,500

2.040

9.000

40.0

18.000

80.1

156

3.96

289

131

5/8

0,656

16.7

6.900

3.130

13.800

61.4

27.600

122.8

194

4.92

425

193

3/4

0,781

19.8

9.750

4,420

19.500

86.7

39.000

173.5

220

5.59

612

278


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan