ASTM SHORT LINK GRADE 70 CHAIN ​​TRANSPORT

Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

Nemokake revisi spesifikasi ASTM A413 paling anyar lan peraturan DOT

Embossed karo "RG70" lan kode traceability

Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

Faktor desain 4: 1

Rampung berlapis seng kuning

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

grg

Ukuran Nominal

Diameter Bahan

Pitch

Jembar internal

Watesan Beban Kerja (Maks.)

Tes Bukti (Min.)

Min Pecah Kekuwatan

Bobot

 

D

L

b

       

ing

mm

mm

ing

mm

ing

mm

lbs

lbs

lbs

lbs / 100ft

1/4

0,276

7.0

0,980

25

0,472

12.0

3.150

6.300

12.600

70

5/16

0,343

8.7

1.063

27

0,535

13.6

4.700

9.400

18.800

113

3/8

0,406

10.3

1.181

30

0,571

14.5

6.600

13,200

26.400

149

7/16

0,469

11.9

1,417

36

0,614

15.6

8.750

17.500

35.000

211

1/2

0,531

13.5

1,535

39

0,748

19.0

11,300

22.600

45,200

252

5/8

0,630

16.0

1,890

48

0,925

23.5

15.800

31.600

63.200

375

3/4

0,787

20.0

2.362

60

1.102

28.0

24.700

49.400

98.800

581


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan