ASTM SHORT LINK GRADE 70 BINDER CHAIN

Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

Nemokake revisi spesifikasi ASTM A413 paling anyar lan peraturan DOT

Rantai kelas 70 nganggo pancing nyekel clevis ing saben pungkasan

Embossed karo "RG70" lan kode traceability

Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

Faktor desain 4: 1

Rampung berlapis seng kuning

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN

PANJANG

Watesan Beban Kerja (Maks.)

Tes Bukti (Min.)

Min Pecah Kekuwatan

Bobot

Qty. Saben Drum

ing

ft / pc

lbs

lbs

lbs

lbs / pc

pcs

1/4

14

3.150

6.300

12.600

11.0

50

1/4

16

3.150

6.300

12.600

12.0

40

5/16

14

4.700

9.400

18.800

17.0

35

5/16

16

4.700

9.400

18.800

19.0

30

5/16

18

4.700

9.400

18.800

21.0

25

5/16

20

4.700

9.400

18.800

24.0

25

5/16

25

4.700

9.400

18.800

29.0

20

5/16

30

4.700

9.400

18.800

35.0

15

3/8

14

6.600

13,200

26.400

22.0

25

3/8

16

6.600

13,200

26.400

25.0

20

3/8

20

6.600

13,200

26.400

31.0

20

3/8

25

6.600

13,200

26.400

39.0

15

1/2

20

11,300

22.600

45,200

54.0

10


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan