ASTM Short Link GRADE 43 BINDER CHAIN

ASTM Short Link GRADE 43 BINDER CHAIN

Dirancang kanggo digunakake ing keamanan kargo, towing lan logging.

Nemokake revisi spesifikasi ASTM A413 paling anyar lan peraturan DOT

Rantai kelas 43 nganggo pancing nyekel clevis ing saben pungkasan

Embossed karo "RG43"

Bukti wis dites

Faktor desain 3: 1

Rampung warna dhewe utawa plapisan seng

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

ASTM Short Link GRADE 43 BINDER CHAIN

UKURAN

PANJANG

Watesan Beban Kerja (Maks.)

Tes Bukti (Min.)

Min Pecah Kekuwatan

Bobot

Qty. Saben Drum

ing

ft / pc

lbs

lbs

lbs

lbs / pc

pcs

1/4

14

2.600

3.900

7.800

11.0

50

1/4

16

2.600

3.900

7.800

12.0

40

5/16

14

3.900

5.850

11.700

17.0

35

5/16

16

3.900

5.850

11.700

19.0

30

5/16

18

3.900

5.850

11.700

21.0

25

5/16

20

3.900

5.850

11.700

24.0

25

5/16

25

3.900

5.850

11.700

29.0

20

5/16

30

3.900

5.850

11.700

35.0

15

3/8

14

5.400

8.100

16,200

22.0

25

3/8

16

5.400

8.100

16,200

25.0

20

3/8

20

5.400

8.100

16,200

31.0

20

3/8

25

5.400

8.100

16,200

39.0

15

1/2

20

9.200

13.800

27.600

54.0

10


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan