ASTM80 GRADE 30 Rantai Waja STAINLESS

Umume digunakake kanggo aplikasi laut, industri, digunakake ing industri Kimia, ngolah panganan lan sawetara lingkungan ekstrem.

Materi: AISI 304, AISI 316, AISI 316L

Bukti wis dites

Faktor desain 4: 1

Rampung polesan

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran Rantai Nominal

Diameter Bahan

Watesan Beban Kerja

Tes Bukti

Min Pecah Kekuwatan

Maks. Dawane Saben 100 Tautan

ing

ing

mm

lbs

kg

lbs

kN

lbs

kN

ing

m

1/8

0,156

4.0

375

170

800

3.6

1.600

7.1

94

2.39

3/16

0,218

5.5

750

340

1.500

6.7

3.000

13.3

99

2,51

1/4

0,281

7.1

1.250

570

2.500

11.1

5.000

22.2

104

2,64

5/16

0,343

8.7

1.900

860

3.800

16.9

7.600

33.8

114

2,89

3/8

0,406

10.3

2.650

1.200

5.300

23.6

10.600

47.2

128

3.25

7/16

0,468

11.9

3.500

1.590

7.000

31.1

14.000

62.3

142

3.60

1/2

0,531

13.5

4,500

2.040

9.000

40.0

18.000

80.1

156

3.96

5/8

0,656

16.7

6.900

3.130

13.800

61.4

27.600

122.8

194

4.92

3/4

0,781

19.8

9.750

4,420

19.500

86.7

39.000

173.5

220

5.59

Pengin kerja sama kita?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan