AS4344 GRADE 70 TRANSPORT CHAIN

AS4344 GRADE 70 TRANSPORT CHAIN

Nemokake revisi paling anyar saka Australia Standar 4344

Dirancang kanggo digunakake ing industri transportasi kanggo nahan kargo

Embossed with the digit 4344 ngiring dening rong digit pisanan kapasitas lashing rantai

Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

Faktor desain 4: 1

Rampung berlapis seng kuning

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

1

Ukuran Rantai    

Length Nang

Jembar

Min Ngilangi Kekuwatan

Kapasitas Lashing

Bobot

D

L

B

b

 

maks.

min

maks.

min

mm

mm

mm

mm

mm

kN

kg

kg / m

6

18.90

17.33

22.05

7.88

44.1

2.300

0,81

7

21.30

19.53

24.85

8,88

55.9

2.900

1.09

7.3

24.00

22.00

26,60

10

58.9

3.000

1.16

8

24.00

22.00

28.00

10

73.6

3.800

1.42

10

30.00

27,50

35.00

12.5

118.0

6.000

2.22

13

39.00

35,75

45,50

16.25

176.0

9.000

3.75


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan