AS4344 GRADE 70 CHAIN ​​KIT KANG GRAB WINGED DUWET AKU NGAKET

Nemokake revisi paling anyar saka Australia Standar 4344

Dirancang kanggo digunakake ing industri transportasi kanggo nahan kargo

Rantai kelas 70 nganggo pancing nyekel clevis ing saben ujung

Embossed with the digit 4344 ngiring dening rong digit pisanan kapasitas lashing rantai

Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

Faktor desain 4: 1

Rampung berlapis seng kuning

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran Rantai

PANJANG

Min Ngilangi Kekuwatan

Kapasitas Lashing

Bobot

mm

m / pc

kN

kg

kg / pc

6

9

44.1

2.300.0

7.6

7.3

9

58.9

3.000.0

11.1

8

6

73.6

3.800.0

8.9

8

9

73.6

3.800.0

13.0

10

6

118.0

6.000.0

13.9

10

9

118.0

6.000.0

20.6

13

9

176.0

9.000.0

35.5


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan