AS2321 LINK PENDEK CHAIN ​​GRADE V (100) - V 200

Rantai link cendhak kanggo tujuan ngangkat

Sesuai karo revisi paling anyar saka Standar Australia 2321

Rantai kelas 100 luwih kuat 25% tinimbang rantai Kelas 80. Ngaktifake sampeyan nindakake sawetara angkat kanthi rantai bobot sing luwih entheng.

Diprodhuksi saka baja paduan sing paling dhuwur

Embossed karo "RG100" lan kode traceability

Ditresnani lan nesu, bukti sing dites

Selaras karo faktor desain 4-menyang-1 sing dibutuhake karo standar AS 2321.

Rampung elektroforesis biru utawa finish elektroforesis ireng

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!


Detail Produk

Tag Produk

grg

AS2321 LINK PENDEK CHAIN ​​GRADE V (100) - V 200

Ukuran Nominal

Pitch

Jembar Eksternal

Jembar internal

Watesan Beban Kerja

Pasukan Bukti Pabrik

Min Pecah Kekuwatan

Min Bend Defleksi

Bobot

D

L

B

b

         

mm

mm

mm

mm

t

kN

kN

mm

kg / m

5.0

15.0

16.5

6.5

1.0

24.5

39.3

4.0

0,545

6.0

18.0

21.0

9.0

1.4

35.3

56.5

4.8

0,859

7.0

21.0

24.0

10.0

1.9

48.1

77.0

5.6

1.163

8.0

24.0

27.5

11.5

2.5

62.8

101.0

6.4

1,491

10.0

30.0

34.5

14.5

4.0

98.1

157.0

8.0

2.309

13.0

39.0

45.0

19.0

6.7

166.0

265.0

10.0

3.871

16.0

48.0

55.5

23.5

10.0

251.0

402.0

13.0

5.717

18.0

54.0

61.0

25.0

12.5

318.0

509.0

14.0

7.154

19.0

57.0

64.0

26.0

14.0

354.0

567.0

15.0

7.944

20.0

60.0

68.0

28.0

16.0

393.0

628.0

16.0

8,822

22.0

66.0

73.5

29.5

19.0

475.0

760.0

18.0

10.391


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan