AS2321 Link RINGKAS GRATIS L

Sesuai karo revisi paling anyar saka Standar Australia 2321

Cocog kanggo kaca kaca

Bahan: baja karbon rendah

Embossed karo "L" lan kode traceability

Diuji kanthi Kalibrasi lan Bukti

Faktor desain 4: 1

Rampung galvanis celup panas, dilapisi seng, warna dhewe

PARNGET: ORA NGALAMI Watesan Beban sing Kerja!

                    ORA KANGGO ANGKAT LAMPU


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran Nominal

Pitch

Jembar Eksternal

Jembar internal

Watesan Beban Kerja

Pasukan Bukti Pabrik

Min Pecah Kekuwatan

D

L

Maks. B

Min b

mm

mm

mm

mm

ton

kN

kN

6.0

18.0

22.2

7.8

0,36

7.1

17.8

7.0

21.0

25.9

9.1

0,49

9.7

24.2

8.0

24.0

29.6

10.4

0,65

12.7

31.7

10.0

30.0

37.0

13.0

1.00

19.8

49.5

13.0

39.0

48.1

16.9

1,70

33.5

83.7

16.0

48.0

59.2

20.8

2,58

50.7

127.0

18.0

54.0

66.6

23.4

3.28

64.2

161.0

19.0

57.0

70.3

24.7

3.67

71.9

180.0

20.0

60.0

74.0

26.0

4.03

79.2

198.0

22.0

66.0

81.4

28.6

4.89

95.8

240.0

26.0

78.0

96.2

33.8

6.83

134.0

335.0

Pengin kerja sama kita?


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan