Babagan Kita

Babagan Kita

Rudong Chain Worksdununge ing Nantong, Provinsi Jiangsu, cedhak Shanghai. Didirikan ing taun 1971, pabrikan rantai link, Liwat investasi sing konsisten, saiki Rudong duwe luwih saka 500 set peralatan, kalebu mesin WAFIOS sing dadi peralatan paling canggih ing saindenging jagad. Kita duwe macem-macem produk rantai, umume dipisahake dadi 6 kategori: Rantai link baja biasa, rantai tesnile dhuwur, rantai baja tahan karat, rantai salju, rantai simpul lan rantai Kewan, kalebu 400 ukuran lan spesifikasi. Kapasitas produksi tahunan luwih saka 60.000 ton, rangking nomer siji ing Asia lan nomer loro ing saindenging jagad.

QC mesthi dadi prioritas utama kita. Saiki kita wis sertifikasi ISO9001 (2015). Rantai salju EN818-2 & EN818-7 G80 lan jinis rantai berlian yaiku sertifikasi TUV / GS. Produk kita umume digunakake ing filed perikanan segara, naleni, ngangkat, anti-skiding lan dekorasi.

 

Cedhak karo salah sawijining pelabuhan segara utama ing China, Rudong Chain tetep regane luwih kompetitif. Kanthi layanan pelanggan lan kontrol kualitas sing dhuwur, kita seneng babagan panjaluk.

Shrimp-Boat_4029_LR
Maxon_Conveyor_Maxcrete_Barge_Mounted_Marine_Applications_Putzmeister_Pump_Concrete (1)
marine_bleached-1024x576
11
13
12