Babagan Kita

Rudong Chain Works

Kita duwe macem-macem produk rantai, umume dipisahake dadi 6 kategori: Rantai link baja biasa, rantai tesnile dhuwur, rantai baja tahan karat, rantai salju, rantai simpul lan rantai Kewan, kalebu 400 ukuran lan spesifikasi. Kapasitas produksi tahunan luwih saka 60.000 ton, rangking nomer siji ing Asia lan nomer loro ing saindenging jagad.
Rudong Chain Works

Kontrol Kualitas

QC mesthi dadi prioritas utama kita. Saiki kita wis sertifikasi ISO9001 (2015). Rantai salju EN818-2 & EN818-7 G80 lan jinis rantai berlian yaiku sertifikasi TUV / GS. Produk kita umume digunakake ing filed perikanan segara, naleni, ngangkat, anti-skiding lan dekorasi.
Quality Control

Enquiry Kanggo Pricelist

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.
10